✰ ​Lokaler til enhver anledning

✰ God service

✰ Hyggelig atmosfære

Kontakt os i dag:​

Bryllupslokaler - hold det perfekte bryllup

Skal du leje et bryllupslokale? Når I skal holde bryllup, ved vi hos Ejstrupholm Hotel, hvor vigtigt det er, at festen og bryllupslokaler passer til brudeparret. Derfor går vi op i detaljer og vi sammensætter, sammen med jer, en fest i vores bryllupslokaler, som passer til jeres bryllup. Vores unikke bryllupslokaler bliver brugt af kunder fra Give, Herning, Ikast og resten af Jylland. Hos os er alt fra lokale til maden i højeste kvalitet. Om du leder efter et gylden sted at holde dit guldbryllup eller dit sølvbryllup, står vi klar til at hjælpe dit med at tage dit bryllup til nye højder.

Bryllup med sans for små detaljer

Til jeres bryllup er det vigtigt, at menuen er efter jeres hoved, at de pågældendende bryllupslokaler passer til jeres bryllupsfest, og at jeres gæster føler sig velkomne. Ejstrupholm Hotel tilbyder alt dette, og mere til. Vi ruller den røde løber ud, og tager imod deres gæster i vores smukke bryllupslokaler til et hyggeligt og intimt bryllup. Vi sørger for at du for holdt det perfekte bryllup, når du vælger os som partner. 

Ring og hør mere om vores bryllupslokaler

Går I op i detaljer om blandt andet bryllupslokaler til jeres bryllup, og skal dagen være perfekt, uden I selv behøver at stå for det hele, så kontakt os på Ejstrupholm Hotel og hør mere om, hvordan vi kan gøre dagen perfekt for jer som brudepar. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad. Ring til os på 30 64 58 07.

​Udfyld og book et bord​

Udfyld formularen nedenfor, og book et bord eller få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad til dit næste arrangement.

Vi vender tilbage snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook