✰ ​Lokaler til enhver anledning

✰ God service

✰ Hyggelig atmosfære

Kontakt os i dag:​

Bryllupslokaler - Vi hjælper med jeres bryllup

Når I skal holde bryllup, ved vi hos Ejstrupholm Hotel, hvor vigtigt det er, at festen og bryllupslokaler passer til brudeparret. Derfor går vi op i detaljer og vi sammensætter, sammen med jer, en fest i vores bryllupslokaler, som passer til jeres bryllup.

Sans for detaljen

Til jeres bryllup er det vigtigt, at menuen er efter jeres hoved, at de pågælendende bryllupslokaler passer til jer, og at jeres gæster føler sig velkomne. Ejstrupholm Hotel tilbyder alt dette, og mere til. Vi ruller den røde løber ud, og tager imod deres gæster i vores smukke bryllupslokaler til et hyggeligt og intimt bryllup. Bor I omkring Herning, Ikast eller Brande, så er dette perfekt til jeres bryllup.

Kontakt os, og hør nærmere om vores bryllupslokaler

Går I op i detaljer om blandt andet bryllupslokaler til jeres bryllup, og skal dagen være perfekt, uden I selv behøver at stå for det hele, så kontakt os på Ejstrupholm Hotel og hør mere om, hvordan vi kan gøre dagen perfekt for jer som brudepar. Vi kan kontaktes på tlf: 70 20 10 23.

​Kontakt os

​Udfyld formularen nedenfor, og book et bord eller få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad til dit næste arrangement.

Vi vender tilbage snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Ejstrupholm Hotel
Søndergade 25
7361 Ejstrupholm