✰ ​Lokaler til enhver anledning

✰ God service

✰ Hyggelig atmosfære

Kontakt os i dag:​

Festlokaler udlejes i naturskønt område

Hos Ejstrupholm Hotel tilbyder vi udlejning af festlokaler i forskellige størrelser til alle typer lejligheder. Vi er beliggende i Ejstrupholm nær Brande, Herning og Ikast, men vi lejer ud til gæster fra hele landet, der ønsker at gøre brug af vores flotte lokaler i det naturskønne område, vi ligger i.

Søger du lokaler til fest, kan du leje lokaler fra 10 og op til 130 personer, hvorfor der er plads til det lille såvel som det større arrangement. Udlejning af festlokaler hos os kan foregå med fuld forplejning, hvor vi tager os af det hele. Fra mad og drikke til servering og oppyntning, hvis dette ønskes.

Billig leje af festlokaler

Lej billigt et festlokale hos os, hvis du har en fest eller en anden begivenhed, du har brug for et lokale til. Vi gør en dyd ud af at skabe de bedst mulige rammer for vores gæster, hvorfor du er i gode hænder hos os.​

Serviceniveauet er højt, selvom priserne er lave - og du får mere, end hvad du betaler for.

​Vil du høre mere om, hvad vi kan stå for, hvis du gerne vil koncentrere dig om gæsterne, kan vi klare det hele for dig. Du skal blot møde op og nyde festen. Vi har mange års erfaring med at tage os godt af vores gæster, og vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre din dag helt speciel.

Ring eller skriv for booking

Ønsker du at booke festlokaler hos os, skal du være velkommen til at kontakte os. Du kan også få oplyst priser og meget andet på telefon 30 64 58 07 eller på info@ejstrupholmhotel.dk.

​Udfyld og book et bord​

Udfyld formularen nedenfor, og book et bord eller få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad til dit næste arrangement.

Vi vender tilbage snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook