✰ ​Lokaler til enhver anledning

✰ God service

✰ Hyggelig atmosfære

Kontakt os i dag:​

Guldbryllup i smukke omgivelser

Hos Ejstrupholm Hotel kan du holde dit guldbryllup i smukke omgivelser i vores nydelige lokaler med plads til op mod 130 personer. Vi er beliggende i Ejstrupholm, men lejer ud til private og erhverv i blandt andet Brande, Herning og Ikast samt opland.

Vi har rammerne, der kan gøre dit guldbryllup fuldendt og ikke mindst uforglemmeligt. Vi tilbyder forskellige festmenuer og kan stå for hele arrangementet med borddækning, farvesammensætning, servering og meget andet. Vi har de ideelle lokaler til ethvert ønske og behov.

Hold dit guldbryllup hos os med alt inkluderet

​Når du skal holde guldbryllup, kan det være svært at være en god vært og være nærværende, hvis du skal stå for al planlægning, mad og drikke.​

Her kan vi træde til og varetage det hele for dig, så du bare skal slappe af og nyde festen sammen med din udkårne.

Hold dit guldbryllup hos os, og få indfriet alle dine forventninger til, hvad en god fest skal indeholde. Vi kan klare det med alt inkluderet, hvor du ikke skal tænke på noget som helst. Dine gæster vil elske stedet, der er helt ideelt til festlige lejligheder og befinder sig i den mest fantastiske natur.

Kontakt os for nærmere aftale

​Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, hvis du overvejer at holde dit guldbryllup hos os? 

Kontakt os - det er ganske uforpligtende. Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 30 64 58 07 eller på info@ejstrupholmhotel.dk.

​Udfyld og book et bord​

Udfyld formularen nedenfor, og book et bord eller få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad til dit næste arrangement.

Vi vender tilbage snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook