✰ ​Lokaler til enhver anledning

✰ God service

✰ Hyggelig atmosfære

Kontakt os i dag:​

Konfirmationsfest - Den store dag

​Konfirmationen er en stor dag, og derfor skal den pågælden konfirmationsfest også være perfekt og passe til den enkelte konfirmand. Hos Ejstrupholm Hotel gør vi en stor indsats for, at din konfirmationsfest bliver som ønsket. Derfor er vi det perfekte cateringfirma, med lokaler og meget mere. Bliv den lykkeligste konfirmant med vores tilbud!

Mange muligheder for konfirmationsfest

På Ejstrupholm Hotel har vi fire meget forskellige lokaler, så vi kan tilpasse festen til konfirmanden. Lokalerne kan rumme både større og mindre fester. Når vi aftaler et møde, skaber vi den pågældende konfirmationsfest, så den passer til konfirmanden. Vi sammensætter menu, enten buffet eller middag, farver på borddækning og hvordan lokalet skal indrettes. Vores værtspar har årelang erfaring med den perfekte konfirmationsfest, og vi kan derfor hjælpe dig med, at gøre din konfirmationsfest til noget særligt

Ring for mere info om konfirmation

En konfirmationsfest skal være noget særligt. Så hvis du bor i eller omkring Herning, Ikast eller Brande, så kan vi, på Ejstrupholm Hotel, hjælpe med din fest. Ring til os på telefon 70 20 10 23, så aftaler vi et møde om nærmere planlægning af din konfirmationsfest.

​Udfyld og book et bord​

Udfyld formularen nedenfor, og book et bord eller få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad til dit næste arrangement.

Vi vender tilbage snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook