✰ ​Lokaler til enhver anledning

✰ God service

✰ Hyggelig atmosfære

Kontakt os i dag:​

Mad ud af huset i Give efter dine ønsker

Skal du have gæster til mad i Give, og foretrækker du at slippe for selv at skulle stå og kokkerere, kan du med fordel bestille udbringning af mad fra vores cateringfirma. 

Hos Ejstrupholm Hotel tilbyder vi lækker mad ud af huset i Give, som er lavet fra bunden af. Vi sørger for, at menuen passer til lige netop dit selskab og dine konkrete ønsker, og vi sætter en stor ære i at anvende lokale råvarer, så I får et kvalitetsmåltid.

Indledende møde om detaljerne

Når man bestiller diner transportable, er det vigtigt, at mængden af mad passer til det antal af gæster, der skal spise maden. Derfor starter vi med at holde et indledende møde med dig, hvor vi gennemgår, hvor mange gæster vi skal levere mad ud af huset i Give til, og hvordan den ønskede menu skal sættes sammen.​

​Vær opmærksom på, at brunch eller buffet skal bestilles til mindst 15-20 gæster, og at en 3-retters menu skal bestilles til minimum 10 gæster.

Hent maden selv eller bestil levering af mad ud af huset i Give

Vi tilbyder lækker mad fremstillet af friske råvarer til en billig pris.

Du kan enten vælge at få din mad leveret til din adresse, eller du kan vælge at hente den selv. Det kommer helt an på, hvad der passer dig, og hvad du har af transportmuligheder.

Bestil mad til din fest hos os

Ønsker du at bestille mad ud af huset i Give til din fest, er du velkommen til at kontakte os .

Du kan få fat i os på tlf. 30 64 58 07eller skrive til vores e-mail info@ejstrupholmhotel.dk for en dialog om dine ønsker og behov. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

​Udfyld og book et bord​

Udfyld formularen nedenfor, og book et bord eller få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad til dit næste arrangement.

Vi vender tilbage snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook