✰ ​Lokaler til enhver anledning

✰ God service

✰ Hyggelig atmosfære

Kontakt os i dag:​

Mad ud af huset i Silkeborg til fest og andre arrangementer

Når man skal have mange gæster til spisning, uanset om det er til en konfirmation, en fødselsdagsfest eller et jubilæum, så er det for mange en rigtig god løsning at bestille maden udefra, da det kan være en stor opgave at skulle lave mad til mange mennesker, samtidig med at festen skal planlægges.

Derfor tilbyder vi hos Ejstrupholm Hotel lækker mad ud af huset i Silkeborg og omegn, så du kan nyde dit arrangement.

Mad tilberedt med lokale råvarer

Når du vælger at bestille vores diner transportable, kan du være sikker på, at du altid får lækker mad, som er lavet fra bunden af. Derudover anvender vi lokale råvarer i det omfang, det er muligt. 

Vi sørger for, at du og dine gæster kan nyde et godt måltid, der passer til det pågældende arrangement. Sammen med dig sørger vi for at sammensætte en menu, der passer til dine ønsker og dine gæster til en billig pris.​

Er der en mindstebestilling?

Ja, det er der. Ønsker du at bestille mad ud af huset i Silkeborg i form af en 3-retters menu, skal du min. bestille til 10 kuverter. Ønsker du at bestille buffet eller brunch, skal du min. bestille til 15-20 kuverter.

Hent selv eller vælg levering af mad ud af huset i Silkeborg

Vi tilbyder både udbringning af mad, ligesom det også er muligt for dig at komme og hente maden hos os – hvis du har tid og mulighed for det.

Kontakt os og bestil mad til din fest

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at bestille lækker mad ud af huset i Silkeborg til din fest eller dit øvrige arrangement. 

Kontakt os på tlf. 30 64 58 07 eller e-mail info@ejstrupholmhotel.dk for mere info om take away

​Udfyld og book et bord​

Udfyld formularen nedenfor, og book et bord eller få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad til dit næste arrangement.

Vi vender tilbage snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook