​Kontakt os i dag:

70 20 10 23

info@ejstrupholmhotel.dk

Hold selskab i hjertet af et smukt midtjysk landskab

Kontakt os

​Udfyld formularen nedenfor, og book et bord eller få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad til dit næste arrangement.

Vi vender tilbage snarest.

​Mad ud af huset

Hos Ejstrupholm Hotel sætter vi en ære i at lave lækker mad fra bunden. Vores menuer skal passe til dit selskab, og vores ejer, Majbrit, sætter stor ære i, at bruge lokale råvare og servere lækker kvalitetsmad til alle vores gæster.

Vi bringer mad ud af huset til alle lejligheder

Vores kuverter ud af huset skal passe til dig og din fest. Derfor holder vi et møde med dig om, hvordan menuen skal sammensættes og hvor mange gæster, vi skal levere mad ud af huset til. Vælger du at bestille brunch eller buffet skal din fest have minimum 15-20 gæster. Vælger du 3 retters menu skal det minimum være til 10 gæster. Når du bestiller mad ud af huset, kan du enten vælge at hente maden selv, eller vi kan levere det for dig. Sådan får du den bedste service til din fest, hvis du bor i Herning, Ikast eller Give.

Kontakt os - vi står klar til at hjælpe

Når du ringer til os på telefon 70 20 10 23, så aftaler vi et møde, hvor menuen for netop din fest sammensættes. Vi aftaler om vi skal levere for dig, og hvor, samt hvor mange gæster, vi skal levere mad ud af huset til. Dette er den bedste opskrift på mad ud af huset, som både er lækker og gennemført. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ejstrupholm Hotel v/Maj-Britt Stilou
Søndergade 25
7361 Ejstrupholm
Tlf.: 70201023
CVR: 33227345
info@ejstrupholmhotel.dk

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 19 anmeldelser på Facebook

Vi tilbyder:​

Ejstrupholm Hotel v/Maj-Britt Stilou v/Maj-Britt Stilou - Søndergade 25, 7361 Ejstrupholm​ - 70 20 10 23