✰ ​Lokaler til enhver anledning

✰ God service

✰ Hyggelig atmosfære

Kontakt os i dag:​

Julemenu ​

300 g Andesteg m. brune og franske-

kartofler, asier, tyttebær, ½ æble m. gélé

Rødkål og skysauce

Ris a la mande m. kirsebærsauce

195,- pr. pers.

(Husk du selv skal koge hvide kartofler)

Skal bestilles senest d. 20/12

skal hentes d. 24/12 mellem 11-13

1 hel and m. skysauce

275,- 3-4 pers.

Skal bestilles senest 20/12

Skal hentes mellem kl. 11-13 d. 24/12

​Udfyld og book et bord​

Udfyld formularen nedenfor, og book et bord eller få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad til dit næste arrangement.

Vi vender tilbage snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook