• ​Lokaler til enhver anledning
  • God service
  • Hyggelig atmosfære

Kontakt os i dag:​

Julemenu ​

300 g Andesteg m. brune og franske-

kartofler, asier, tyttebær, ½ æble m. gélé

Rødkål og skysauce

Ris a la mande m. kirsebærsauce

185,- pr. pers.

(Husk du selv skal koge hvide kartofler)

Skal bestilles senest d. 19/12

skal hentes d. 24/12 mellem 11-13

1 hel and m. skysauce

250,- 3-4 pers.

Skal bestilles senest 16/12

Skal hentes mellem kl. 11-13 d. 24/12

​Kontakt os

​Udfyld formularen nedenfor, og book et bord eller få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad til dit næste arrangement.

Vi vender tilbage snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Ejstrupholm Hotel
Søndergade 25
7361 Ejstrupholm