✰ ​Lokaler til enhver anledning

✰ God service

✰ Hyggelig atmosfære

Kontakt os i dag:​

Opskriften på en velsmagende succes​

Historien om klassisk dansk mad, lavet helt fra bunden, spreder sig fra mund-til-mave - og betyder, at Ejstrupholm Hotel i dag trækker kunder til fra hele Midtjylland. Til fester, mærkedage-arrangementer eller mad-ud-af-huset​

Glade, tilfredse og mætte gæster er de bedste ambassadører. Den opskrift deler indehaver af Ejstrupholm Hotel Maj-Britt Stilou gerne med omverden. Siden hun i 2010 overtog driften af det tidligere hotel, har hun udviklet det til populære lokaler som rammen om fester, diner transportable og spisested til højtider som blandt andet påske, pinse og Mortens Aften. Det hele på en sprød bund af friske råvarer og gedigent, klassisk dansk festmad.

Intentionen har altid været at skabe hyggelige rammer - helt nede på jorden. Lækker og klassisk mad, som vi laver helt fra bunden, og så skal der være mad nok på tallerknerne, siger Maj-Britt Stilou.

​Hun er uddannet køkkenleder, og havde i mange år drømt om at få sit eget sted. Da det lokale hotel i hendes hjemby Ejstrupholm gik konkurs, satte det tanker i gang: Det måtte kunne gribes anderledes an.

Fra mund til resten af Midtjylland

Sammen med sin mand, Henrik, tyggede hun på sagen, og da parret ad omveje i byen hørte, at kurator satte alt inventaret til salg, slog de til. De købte først inventaret og efterfølgende bygningerne. De afskaffede alacarte-servering på hotellet, og skabte et cateringkoncept med mad serveret enten i hotellets festlokaler, som de renoverede, eller ud af huset.

"De lokale tog rigtig godt imod os" siger Maj-Britt Stilou.​

Og rygterne om den gode, danske mad på Ejstrupholm Hotel har siden spredt sig. Fra gane til mund til resten af Midtjylland.

"I dag har vi gået godt fat i kunder fra både Ikast- og Herning-området, som enten selv har været her til arrangementer eller hørt om os. Det er det bedste markedsføring" siger Maj-Britt Stilou, der også har udvidet sit koncept, så hotellet i forbindelse med forskellige højtider også serverer en fast menu i festlokalerne.

"Især Mortens Aften og vores and er populært. Her skal man være ude i god tid for at kunne få plads."

Den personlige nærhed

Succesen har også betydet, at familien er flyttet. Fra huset i Ejstrupholm og til lejligheden ovenpå hotellet midt i byen: "Vi arbejder meget, så derfor blev det smart for familielivet at bo lige ovenpå køkkenet. Så er vi altid lige i nærheden. Tæt på arbejde og tæt på familien."

Nærhed er i det hele taget et vigtigt parameter på Ejstrupholm Hotel:

"En af os er altid til stede. Lige fra bestillingen af maden til den bliver serveret eller leveret. Det giver tryghed, som er vigtig, når man inviterer til fest eller spisning."

​Kontakt os

​Udfyld formularen nedenfor, og book et bord eller få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad til dit næste arrangement.

Vi vender tilbage snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Ejstrupholm Hotel
Søndergade 25
7361 Ejstrupholm