Historien om klassisk dansk mad, lavet helt fra bunden, spreder sig fra mund-til-mave - og betyder, at Ejstrupholm Hotel i dag trækker kunder til fra hele Midtjylland. Til fester, mærkedage-arrangementer eller mad-ud-af-huset
Glade, tilfredse og mætte gæster er de bedste ambassadører. Den opskrift deler indehaver af Ejstrupholm Hotel Maj-Britt Stilou gerne med omverden. Siden hun i 2010 overtog driften af det tidligere hotel, har hun udviklet det til populære lokaler som rammen om fester, diner transportable og spisested til højtider som blandt andet påske, pinse og Mortens Aften. Det hele på en sprød bund af friske råvarer og gedigent, klassisk dansk festmad.
Intentionen har altid været at skabe hyggelige rammer - helt nede på jorden. Lækker og klassisk mad, som vi laver helt fra bunden, og så skal der være mad nok på tallerknerne, siger Maj-Britt Stilou.
Hun er uddannet køkkenleder, og havde i mange år drømt om at få sit eget sted. Da det lokale hotel i hendes hjemby Ejstrupholm gik konkurs, satte det tanker i gang: Det måtte kunne gribes anderledes an.
Fra mund til resten af Midtjylland
Sammen med sin mand, Henrik, tyggede hun på sagen, og da parret ad omveje i byen hørte, at kurator satte alt inventaret til salg, slog de til. De købte først inventaret og efterfølgende bygningerne. De afskaffede alacarte-servering på hotellet, og skabte et cateringfirma med mad serveret enten i hotellets festlokaler, som de renoverede, eller ud af huset.