​Kontakt os i dag:

70 20 10 23

info@ejstrupholmhotel.dk

Hold selskab i hjertet af et smukt midtjysk landskab

Kontakt os

​Udfyld formularen nedenfor, og book et bord eller få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad til dit næste arrangement.

Vi vender tilbage snarest.

Barnedåb på Ejstrupholm Hotel

Hvis du skal holde barnedåb i nær fremtid, så kan vi, på Ejstrupholm Hotel, hjælpe dig med at få en hyggelig dag med familie og venner. Vælger du os til at holde jeres barnedåb, så sørger vi for, at dagen bliver speciel, både hvad angår borddækning og servering.

En hyggelig barnedåb

Vores lokaler indbyder til hyggelige forsamlinger, og en barnedåb skal bestemt være hyggelig! Dagen skal fejres i smukke omgivelser, og vi hjælper gerne med den rigtige servering. Vi tilbyder både brunch og frokost buffet, og hvis I har andre ønsker, er vi også behjælpelige her. Vi står for alt det praktiske med borddækning til farver og blomster, som I vælger.

Kontakt os omkring jeres barnedåb - vi hjælper gerne

Vores værtspar har meget erfaring med at gøre mærkedage til noget særligt for det enkelte arrangement. Hvis I vælger Ejstrupholm til jeres barnedåb, kan vi helt sikkert gøre den til noget særligt. Så bor I omkring Herning, Ikast eller Give, så kontakt os på telefon 70 20 10 23.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ejstrupholm Hotel v/Maj-Britt Stilou
Søndergade 25
7361 Ejstrupholm
Tlf.: 70201023
CVR: 33227345
info@ejstrupholmhotel.dk

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 19 anmeldelser på Facebook

Vi tilbyder:​

Ejstrupholm Hotel v/Maj-Britt Stilou v/Maj-Britt Stilou - Søndergade 25, 7361 Ejstrupholm​ - 70 20 10 23