• ​Lokaler til enhver anledning
  • God service
  • Hyggelig atmosfære

Kontakt os i dag:​

Selskabslokaler til din fest

På Ejstrupholm Hotel har vi 4 smukke selskabslokaler til din fest. Du har derfor mulighed for at vælge det lokale, som passer til dig og din fest. Vores selskabslokaler bruges ved mange lejligheder, så skal du holde barnedåb, bryllup eller rund fødselsdag, så står vi klar til at hjælpe. 

De bedste selskabslokaler til din fest

Vore selskabslokaler kan rumme alt fra 10 til 130 personer til din fest. De fire selskabslokaler kan også slås sammen, hvis din fest er stor. Derudover har du mulighed for at leje hele hotellet, hvis din fest er ekstra stor, og jeres gæster skal have en unik oplevelse. Hos os tilbyder vi ikke udlejning af selskabslokaler alene, vi byder på meget mere! Vi sammensætter menu, borddækning og farver i lokalet i samarbejde med dig, så dine ønsker bliver opfyldt.

Kontakt os i dag - lej vores festlokale

Ejstrupholm Hotel passer perfekt til dit selskab, hvis du bor i Herning, Ikast eller Give. Vi hjælper uanset hvad. Du kan til enhver tid kontakte os på telefon 70 20 10 23, så aftaler vi et møde, så din fest i vores selskabslokaler kan blive perfekt.

​Kontakt os

​Udfyld formularen nedenfor, og book et bord eller få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad til dit næste arrangement.

Vi vender tilbage snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Ejstrupholm Hotel
Søndergade 25
7361 Ejstrupholm