✰ ​Lokaler til enhver anledning

✰ God service

✰ Hyggelig atmosfære

Kontakt os i dag:​

Selskabslokaler til din fest til leje

På Ejstrupholm Hotel har vi fire smukke selskabslokaler til din fest. Du har derfor mulighed for at vælge det lokale, som passer til dig og din fest. Vores selskabslokaler bruges ved mange lejligheder, så skal du holde barnedåb, bryllup eller rund fødselsdag, så står vi klar til at hjælpe. Vi serverer også lækker mad til selskaber, så du får en samlet løsning hos os.

Vi tilbyder blandt andet vores hjælp ved:

Mad til selskaber, borddækning og de bedste lokaler

Vore store selskabslokaler kan rumme alt fra 10 til 130 personer til din fest, og vi kan selvfølgelig servere mad til selskaber af samme størrelse. De fire selskabslokaler kan også slås sammen, hvis din fest er stor. Derudover har du mulighed for at leje hele hotellet, hvis din fest er ekstra stor, og jeres gæster skal have en unik oplevelse. Vi tilbyder ikke udlejning af selskabslokaler alene – vi byder på meget mere.

Sammen med dig sammensætter vi en menu bestående af god mad til selskaber, borddækning og farver i lokalet, så dine ønsker bliver opfyldt.

Kontakt os i dag og hør mere om vores selskabslokaler

Ejstrupholm Hotel passer perfekt til dit selskab, hvis du bor i Brande, Herning, Ikast eller omegn. Vi hjælper uanset hvad. Du kan til enhver tid kontakte os på telefon 30 64 58 07 eller e-mail info@ejstrupholmhotel.dk, så aftaler vi et møde, så din fest i vores selskabslokaler kan blive perfekt.​

​Udfyld og book et bord​

Udfyld formularen nedenfor, og book et bord eller få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad til dit næste arrangement.

Vi vender tilbage snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook