✰ ​Lokaler til enhver anledning

✰ God service

✰ Hyggelig atmosfære

Kontakt os i dag:​

Sølvbryllup i æstetisk flotte lokaler

Har du et forestående sølvbryllup, har du mulighed for at leje vores lokaler, der kan huse helt op til 130 personer. Vores lokaler er beliggende i flotte omgivelser her i Ejstrupholm, som ligger i nær Brande, Herning og Ikast, hvor en del af vores lejere også er bosat.

Vi har forskellige størrelser lokaler, helt ned til 10 personer, således at du kan holde den lille, intime middag eller invitere hele familien med til mad, drikke og fuld forplejning. Så skal du holde sølvbryllup, vil vi gerne huse hele herligheden, så du får din drømmefest.

Lad os klare alt i forbindelse med dit sølvbryllup

​Når du skal holde sølvbryllup, vil du gerne nyde dagen sammen med dine gæster. Derfor tilbyder vi at klare det hele for dig, så du ikke selv skal tænke på noget som helst.

Med mad og drikke, opdækning, servering og sågar farvetema, hvis dette ønskes. Så kan du koncentrere dig om at være en god vært.

Vi kan skræddersy en løsning til dine ønsker, krav og behov, så du får dit drømmesølvbryllup med alt, hvad hjertet begærer. Vi er her for at hjælpe og vil gøre alt for, at du og din udkårne efter mange år får jeres livs fest. Så lad os hjælpe jer med at realisere den.

​Kontakt os for nærmere aftale

Er du interesseret i et tilbud på, hvad det koster at holde sølvbryllup her på Ejstrupholm Hotel? Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 30 64 58 07eller på info@ejstrupholmhotel.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

​Udfyld og book et bord​

Udfyld formularen nedenfor, og book et bord eller få et uforpligtende tilbud på lokaler og mad til dit næste arrangement.

Vi vender tilbage snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook